středa 29. prosince 2010

.co upadlo z kreslící složky

Vánoce jsou časem restartů. Lidi si berou volno a odjíždějí do lesa za příbuznými. Tam se pak oddávají žranicím, karbanu a svým dlouho odkládaným zálibám. Tak se i mně zadařilo opět oprášit nějaké ty tužky a papíry a krásně jsem se vypnula u malování. Drobnou ukázku přináším také čtenářům svého všeobecného blogísku. Andílka v továrně jste už viděli dříve. A zítra zas do práce. Tedy... dnes.



13 komentářů:

  1. Úžasné, jen mi přijde hooodně agresivní - ale to je asi tou barvou. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Mamuf, Lelkoun: Díky.
    Honza: To je zajímavá připomínka. K čemu se konkrétně vztahuje? Vše jsem to dělala omezenou paletou barevných propisek, ale veškerá barevná agresivita byla záměrná a v té chvíli mi vyhovovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední mi přijde taková melancholická, působí chudinka tak osamoceně, ale přitom tou červenou říká: „Zkus se mě jen dotknout a uvidíš!“ Prostřední mi teďkom po ránu (den bezespánku) přijde tak trochu jako sjetá. Že tys jí dala šnupnout zelené propisky? :) První je moc pěkná a líbí se mi. btw: jak zařídit, abych se sem logoval přes Twitter a ne přes Google?

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné, i to technické provedení, fakt. Klidně bych si takový obrázek pověsil v předsíni na zeď,
    kdyby něco takového bývalo mým zvykem.

    Taky tematika prvního obrázku je zajímavá. Kdybys ho ukázala svému psychiatrovi, možná by mu to pomohlo upřesnit diagnózu.

    OdpovědětVymazat
  5. Honza: Ano, vidím, že to pociťuješ přesně tak, jak to bylo původně zamýšleno. Přes Twitter se Blogger logovat asi ani neumí.

    Vitsoft: Děkuji pěkně za pochvalu. Ukazovat psychiatrovi? Haha. Pokud narážíš na nějaké zneužívání omamných látek, říkám ne, radšej knihu!

    OdpovědětVymazat
  6. Och, musím to pochválit *chválí* ... nejvíce mě uchvacuje (nejblíže je mi) ten první. Vyzdržel bych na to koukat a koukat a koukat. A ty barvy! Nepřinesla by to Rionka na nějaký další Brk v Brně? Že bych se jako pokochal živě... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm a to jeste nikdo nevi, ze jsme vse skenovali na dvakrat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jesisem: Dekujeme :) ten prvni, s tim jsem si hrala nejdyl a je nejpromyslenejsi, takze to chapu. Ja ti na nejaky Brk klidne neco donesu, najdu jeste neco archivniho, na co su hrdy. Wrrrruch!

    Zatnaktel: Jo, protoze jsem hnidopich a nechci rozmazany oci *pich*

    OdpovědětVymazat
  9. kurňa to vypadá dost dobře:) jak ilustrace z knížek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné. Ten první mě taky uchvacuje. Úžasné jsou všechny :).

    OdpovědětVymazat