sobota 17. dubna 2010

.press any key!

Dnes jsem po relativně dlouhé době vyrazila s kolegy na pivo do hospody. Ještě pod vlivem si uvědomuju pár věcí. V každém případě mám po týdnu konečně zas celkem dobrou náladu, dobře já.

Taková klasika je, že toho strašně moc melu. To teda i normálně, ale s pivem je to ještě horší. Napadlo vás někdy, že kecáte strašný sračky? Nebo, že připadáte lidem děsiví? Já na to myslím stále, prakticky obden. A prosím, dnes mi jeden (skoro dva) člověk sdělil, že jsem zajímavá a přitažlivá, ha! Z toho vyplývá, že naše vidění sebe sama je často poněkud v nepořádku (zvláště když máme pivo, ale klidně i bez něj. Jestli ono to není pokažený.) Samozřejmě, ve střízlivém stavu bych to nepřiznala, ale tyhle věci vždycky fakt potěší, tedy myslím tím ty pozitivní odezvy samozřejmě, ne ty blbý kecy :)

A souvisí s tím také další drobek z autorské kůlničky, který chci zveřejnit, a to narozeninové přání, které ode mě dostal aranimas - a jelikož vlastním jednu jedinou skoro ostrou fotku, kterou jsem vycvakla v den, kdy přání dostal, tak se pochlubím. Kdo trochu přičichl k ajtý a lamerovi, se možná i zasměje. :)


Jsem ještě trochu alkoholovatej a tak napíšu další dva smajlíky, zatím si ten nával vesela užijte a dobrou :) :)

2 komentáře:

  1. No vidíte, já Vám to taky řikal! Něco na tom asi bude :-).

    Muhaha, dy! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. "dy" a "No space left on device" je klasika prvotřídní jakosti ;)

    -a- prodam huleni
    -b- bereš stravenky? :P


    PHATE

    OdpovědětVymazat