sobota 19. března 2011

.jaro je tu, pojedeme do Prahéé!

Příští týden ve středu 23. března proběhne v Praze Drupal setkání. Akce je bezplatná, stačí se pouze zaregistrovat, aby měli pořadatelé přehled o počtu zájemců. Návštěvníky čeká diskuse o tom, jak si co nejlépe přizpůsobit tento publikační systém k obrazu svému. V programu se počítá i s rozborem možností HTML5, administračního rozhraní Drupalu a modulu Rules (a rovněž nějakým tím pivem na závěr).


Setkání je "určeno pro všechny, kteří si chtějí rozšířit znalosti o Drupalu, ale i pro ty, kteří se chtějí s tímto systémem pro správu obsahu teprve seznámit". Samozřejmě jsou lidé, kteří nadávají, protože už spadli z útesu (viz obrázek) a jiní, kdo věří, že jeden wordpress vládne všem. Já nejsem žádnej drsňák, můj web zatím ještě docela dost saje, ale nasávání nových informací mě jednoznačně baví. Nejprve jsem se akce v Praze vůbec neplánovala zúčastnit, protože jsem lamák a všecko je to moc daleko, ale odvážné ženy evisek_net a jesisem mě přesvědčily k účasti. Takže - pojedeme do Prahéé!

Nezáleží na tom, jak moc jste lame edition, podstatné totiž není vyhrát, ale zúčastnit se. Zatím je ještě volných krásných 42 (!) míst, tak šup.

4 komentáře: