čtvrtek 14. října 2010

.šestnáct důležitostí na stole skutečné ženy

Tak, máme tu další prudce elegantní řetězovku. Syslinka včera napsala, že "pokud chce muž poznat ženu a zjistit, jakou má povahu, má se jí podívat do kabelky."

Seznam věcí v kabelce skutečné ženy jsem už před časem sepsala. Mnoho z vás se nechalo inspirovat a pochlubili se také svými taškami a batohy. A jak je to s tou povahou? Nenapadá mě k tomu nic jiného než sousloví "chaotický magor". Co byste byli vy?

Zajímavé jsou rovněž předměty, které máte na svém pracovním stole. Dovolila jsem si zkombinovat zajímavosti ze stolu doma a stolu v práci. Sysla ten svůj i statečně vyfotila - to fakt dělat nebudu, protože by mi utekli všichni čtenáři :D


Co tedy průběžně najdete na mých stolech?

  1. čokoláda - vždycky je na stole aspoň nějaká. Pokud není, nepropadejte panice, zřejmě je ve skříňce. Podobně se mě drží také kafe a čaj
  2. patlátko na pusu - jak už jsem uváděla, tohle je závislost a já bez toho nemůžu nikam jít
  3. usb nesmysly: flashka s fotkama, flashka s linuxovým OS, foťák, mp3 přehrávač, USB redukce... to se okolo mě povaluje různě bez ohledu na to, jestli mám vůbec k dispozici nějaká USB
  4. pilník - Sysla má podložku ve tvaru srdce, aby bylo poznat, že je to stůl ženy. Hm. Já mám doma vedle šroubováku pilník...
  5. pokreslené papíry - vznikají nejlépe náhodně. Ano, maluju hodně, ráda, divně
  6. kyblík s tužkama - aktuální úchylkou v tomhle oboru je zářivě fialová propiska, kterou píšu skoro všechno. Fial!
  7. nalepovací papírky a různé pokažené vizitky, na které si píšu poznámky. Posledním úlovkem je štos kolegových vizitek, kde má mail bez koncovky .cz :)
  8. hrníček - doma piju z evanescence, v práci mám nejradši ten s logem Windows 98
  9. sprej do krku - je to hnus, ale pomáhá
  10. prášek na hlavu - jak se říká té nemoci se sklem? hypochondr? alzhajmr?
  11. přibližně čtyři talíře, dvě sklínky, nůž a šest lžiček (ale odejít je samovolně nenechám, zabíjím to vždycky při odchodu z místnosti)
  12. korálky, drátky, kleštičky - to se vyskytuje hlavně doma, ale už jsem si to jednou odložila i v práci. ty nechápavé pohledy! ach.
  13. papírové kapesníky - to se vyskytuje všude. ve skutečnosti náhodně generuji hromady kapesníků
  14. spam - sudoku, časopisy, knížky, katalogy s kosmetikou a nesmyslama
  15. různé kousky počítačů - teď mi tu leží rámeček na disk a RAM paměti! a pět metrů UTP. a v práci jsem měla jednu chvíli dvě myši. eee... to bude časová díra
  16. chilli omáčka :)

Kdo těch věcí dokáže napsat 32, aniž by si ublížil, má můj obdiv :)

11 komentářů:

  1. Říkám si, že bych se přidal, ale měl bych si tu nejdřív trochu poklidit :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. ja mam na stole jednim slovem bordel. (-;
    jmenovite nb bez klavesnice. klavesnici k tomu nb. asi 5 disertacek k eventualnimu precteni blocek na psani, ktery je na prvni strane cely proskrkany. tasku jablek 3 hernicky, fotak, pastelky, vyplatni pasky za posledniho pul roku, v karbicce poskladanou IR kameru, stare pisemky jako papiry na poznamky, telefon, brokenmoko, vizitky ruznych podivnych lidi (.cn) a na konec kulicku o prumeru 1.5 cm s texturou fotbaloveho mice co jsem nasel ve svicarsku.

    OdpovědětVymazat
  3. Chjo, zrovna tu mám neobvyklý pořádek, ale bývaly doby... možná updatnu, tyhle řetězáky jsou celkem inspirující (esi můžu, bordelář se hlásí, ale dnes je vše jinak http://dark-vision.cz/item/vase-pocitacova-doupata). Škoda, že tu nemáš fotku :).

    OdpovědětVymazat
  4. Mamuf: ja jsem neuklizela. splacala jsem to nejzajimavejsi ze dvou stolu. treba sacky od chipsu a lahve od mattonky nema smysl zminovat, protoze na nich neni nic zabavneho!

    joejoe: dobra prace! vidim, ze si taky musis schovat kazdou hovadinu, to se mi deje, i kdyz se to snazim potlacovat :)

    Trinity: jojo, tamto jsem si uz prohlizela, je to zabavne, ale ja bych proste ten aktualni bordel nefotila ani za penize. jednou jsem se k tomu snizila a reakce typu "coze! a to jsi holka?!?" uz slyset nepotrebuju. nejsem holka, mam na stole sroubovak. pch :D

    OdpovědětVymazat
  5. @Rionka: nojo, reakce. Hele já viděla pokoje a stoly tolika holek, že absolutně nechápu, kde se tenhle předsudek, nebo co to je, bere. A šroubovák mám taky, pěknej modrej :), ještě navíc v půllitru! To by byl pro některé asi taky šok :). Velká škoda, určitě by se našlo pár, co by to pochválili a uznali, jak krásně boříš stereotypy ;).

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, já mám na stole hřeben například :-D. Ale šroubovák taky :-P. Boříme stereotypy!

    OdpovědětVymazat
  7. Trinity: Eh, tak mozna nekdy :)

    Mamuf: Fail, hreben nosim v kabelce. ..... asi cas popremyslet, o jakem miste bude dalsi retezovka! postel? kuchyn? zachod?

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám v práci trochu nepořádek:
    Dva šanony, několik papírů, blok, sešit, 2 tužky, lepící poznámky, sluchátka, kancelářské plastové šuplíky s papíry a katalogy, obálku, dokumentaci k jednomu programu, nějaké samolepky, odlamovací nožík, pár vizitek, plastové cosi v dýleráku, žlutý zvýrazňovač, děrovačku, slaměný klobouk, rozvinutou tabletovou utěrku, monitor a zbytek svačiny (jablko, kiwi a rajče - z jablka bude zachvíli ohryzek a z kiwi jen bubáci, vše ostatní si nastrkám do otvoru v hlavě).
    V přihrádce je počítač a tři prázdné PET flašky, se kterými se po práci stavím v hospodě a nechám naplnit pivem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hrneček s Win 98? Brrr =D nemůžeš dostat otravu, když z něj piješ? =D
    Btw, jaká chilli omáčka? Já mám nejradši tuhle =)

    OdpovědětVymazat
  10. apin: omg! ty pet lahve me dorazily :D
    Valerius: samozrejme ze nemuzu, naopak - drobnymi davkami jedu se vytvari imunita! A tuhle znam, ta je taky moc dobra.

    OdpovědětVymazat