čtvrtek 30. září 2010

.klíčová slova za 3Q 2010

Po čtvrt roce jsem tu opět s novými podzimními nesmysly z vyhledávačů. Už minule byl na ty úchylárny slušný ohlas, takže je načase vám opět obohatit životy hodnotnými informacemi. Jsem nemocná a je mi blbě, tak ať aspoň vy se zasmějete!

Poslední dobou se mnou sledované zdroje tohoto tématu pěkně chytily - články o svých klíčových slovech už vydal Lelkoun,
Vůdce a BadGuy. S nápadem samotným přišel kdysi dávno Apin, čímž mě totálně rozsekal smíchy. Kluky tímto zdravím :)


střeva počítač - ano, střeva má každý počítač, říkáme jim též procesor, deska, disk či kabely. Někteří zvrhlíci si to dokonce fotí. No fuj.
deník linuxačky - asi hledáte Magdin Zápisník linuxačky, který vyšel o vánocích na Rootu. Já tu ale mám také svůj linuxový "deník", kam spadají vlastně všechny články s tagem #linux - sice na něm ještě nejedu úplně celý rok, ale dočkáme se.
twytr - to šel zase někdo najisto, že? O twitteru píše každý SEOhonič, ale o twytru jen já :)
přítelkyně v nejvyšším levelu - to je aspoň nerdy dotaz! Má být ta dívka v nejvyšším levelu vaší oblíbené hry, anebo taková, co vám dá rootovská práva k zápisu do svých adresářů? Ha ha ha... atd. Už mlčím.
bílá věc s dírou uprostřed u ipodu touch - co tím tazatel myslel?! Asi myslí ovládací kolečko u některého z těch ostatních iPodů, co nejsou Touch, že?
co nosí ženy v kabelkách - obvykle mnohem víc make-upových serepetiček a mnohem míň kabelů a knih, než já.
nojbuk - aneb jak ihned vygooglit můj blog zadáním šesti písmenek, co nejsou "rionka"
jak vytvořit ampersand na klávesnici - zmáčkni pravý alt & c!
vytvořit blog - na toto téma jsem chtěla sepsat článek, který by srovnal dostupné blogovací systémy (sblog stojí za houby, bloguje je o něco použitelnější a blogger je až na určité detaily super), ale zatím nemám zkušenost s wordpressem, který mi doporučuje většina lidí, takže průzkum dosud nebyl doveden do konce.
co je to ripovat - spíše bych při googlení doporučila použít frázi "ripovat znamená", vyskáčou vám relevantní odkazy. Pěkné vysvětlení pojmu "ripovat" je zde.
rionka facebook - ne, rionka opravdu nepoužívá facebook. Ani to zatím neplánuje. Je tu x dalších komunikačních kanálů, kde mě lze odchytit.
blog geek holka - hm, hm, hm, Třikrát shoda. To nebude náhoda.
zmena pozadi windows 7 starter - ne, u Starteru vám žádná personalizace neprojde, pánové z Microsoftu to tak nechtějí. Prý na to existuje nějaký neoficiální fix, ale nezkoušela jsem ho.
plyšový pingvin velký - ano prosím, ihned zaslat ve dvou vyhotoveních majitelce blogu! Děkuji.
jak poznate ze nekdo fakt umi s pocitacem - první výsledek je přímý odkaz na mou "ajtý ženu". Znamená tenhle článek, že umím s počítačem? Hned pod tím je ještě "jak poznat matfyzáka"! To je ještě větší legrace.
hra nasrany ptaci - jo, ta byla fakt skvělá.
w7 nechce klíč wpa2 - tak on nechce?! Napadá mě božská trojice - reset routeru, reinstalace systému, vyhození počítače z okna.
jak se pozná IT žena - že klidně vleze pod stůl k té velké bedně na zemi a nebojí se těch čudliků tam!
vtipná definice soulože - to by mě taky zajímalo! Internety po těchto informacích zjevně baží. Mám něco takového napsat?

10 komentářů:

  1. V mým bloggerských kruzích, když ještě existovaly jsme to také dělali, ale koukám, že vy jste to přivedli k dokonalosti. U nás to jenom křivilo návštěvnost, u vás je to vtipné:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, ta trojice je fakt super:-) Ja znal akorat dvojici - vypnout/zapnout a preinstalovat.

    No, vtipnou definici souloze muzes napsat, samozrejme:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lelkoun: Dekuji!
    Fluf: Tak ta navstevnost je cela komplet pokrivena, o tom si nedelam iluze. Samozrejme predpokladam, ze tenhle napad uz existuje roky, jen upozornuji na Apina, u nehoz jsem to videla prvne, aby nedoslo k mejlce, ze to je zas nejaka "nova retezovka"... neni :)
    Anonymni: Zacinam mit pocit, ze radsi napisu zas nejakou linuxovou recenzi, mam dojem, ze tomu rozumim vic :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na "jak poznate ze nekdo fakt umi s pocitacem" už je teď na prvním místě tento článek :-D.

    "střeva počítač" - Ano, to když jsme byli ještě mladí a neklidní a hledali jsme vzrušení, kde se dalo :-D.

    OdpovědětVymazat
  5. mamuf: mam ho na druhem, prvni je stale ajty zena. ale pan gugl je dabelsky rychlej na tech svych blogiskach, to nemohu rict :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky pěkný výběr. Nejvíc mě pobavila "bílá věc s dírou uprostřed u ipodu touch" :D

    OdpovědětVymazat
  7. BadGuy: chapu, take jsem na to zirala jako tele na novy vrata. dodnes nechapu, co tazatel kouril za byliny :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    jsem náhodou narazila na tvý stránky přes tvůj odkaz na mých stránkách. =D A tak se tady už 2 hodiny válím smíchy pod stolem a pořád klikám na další a další odkazy a furt není konec. =D Tento článek mě fakt velice pobavil. A ten seznam věcí ve tvé kabelce mě dorval úplně. Asi sem budu muset chodit častějc. =D
    Zdraví Tvoje drahá sestra Iva Amanda L. =)

    OdpovědětVymazat
  9. Hra nasraný ptáci je úžasný! Nejenom jako klíčová fráze. To je marketingová trefa roku! :-)

    OdpovědětVymazat