pátek 14. ledna 2011

.fotkovatý rychloblog: [2010]

Včera jsem umístila na internety několik sérií fotek z minulého roku - zejména věci, o které mě řada přátel již delší dobu žádala. Za chvíli bude jaro a musím si tedy uvolnit místo k tomu, abych mohla běhat po divných lokacích a fotit plesňüvé stromy, že! (No, už aby to bylo, nemůžu se toho dočkat.)

20101029: říjen v Králově Poli fotogalerie >>
Po zveřejnění prvních mlhavých snímků z vlakového nádraží jsem se do stejné oblasti vydala ještě jednou, abych polapila atmosféru podzimního hřbitova. Před Dušičkami tam ale bylo tolik lidí, že jsem na původní záměr částečně rezignovala. Přesto ten den ale vzniklo pár pěkných obrázků, s nimiž se ráda pochlubím. Nostalgie byla úmyslem, barvičky též.



20101126: InDustWeTrust fotogalerie >>
V listopadu jsem zde zveřejňovala svou pozvánku na akci, která proběhla v (defaultně celkem post-apokalyptických) prostorách klubu Clubwash na Staré 27. Ten večer tam proběhla nejen stylová vernisáž a výstava Aldarissových fotek, ale i mnohý lol a alkohol. Potkala jsem tam spoustu lidí, které jsem nečekala/dlouho neviděla, všem tedy opožděně děkuji za účast a doufám, že si nad fotkami ten úlet s radostí připomenete :)



20101220: Skřelfí Vánoce fotogalerie >>
Soukromé předvánoční posezení s mými čtyřmi dcerami, členkami mocného volnočasového sdružení Skřelfky :) Kdo nebyl, nepochopí; každému ale s radostí doporučím Salon Daguerre na Slovákově, je to tam stylové a příjemné (jen radši příště už nebudu zpívat u záchodů).

3 komentáře:

  1. Krpole je opět velmi. Nejvíc se mi líbí asi ty děti u potůčku.

    InDustWeTrust; no ten klub je velice dekadentně IN, to se musí uznat :-D. Jen z fotek není moc poznat, že se tam očumovaly nějaké fotky na zdech.

    Skřelfánoce jsou příjemné intimčo, z něhož my, outsideři, máme velmi málo, ale vyzařuje to z něj i přes to solidně.

    OdpovědětVymazat
  2. Dekujeme. V tom klubu byly fotky rozvesene po stenach, ale byly v relativne malych formatech. Vetsina fotek je stejne hlavne z doby, kdy uz se jen chlastalo :D

    OdpovědětVymazat
  3. 5. fotka z tvého výběru se hodně povedla! Miluju západy slunce

    OdpovědětVymazat