středa 13. října 2010

.podzimovy barvičky v bordýlku

Koncem září v jednu pěknou sobotu jsem se po cestě z práce zacyklila u zastávky Vozovna Komín. Naproti tamější střední škole se nachází budova Dopravního podniku a dlouhatánská zeď porostlá břečťanem. Víte, jsou věci, které považuji za skutečně velmi přitažlivé /fotogenické a břečťan je na tom žebříčku hned pod rezavými továrnami a červenými vlasy.

S nedávnými mrazy začaly ovšem chcípat i tyhle barevné rostlinky a tak si pro připomenutí aspoň dovolím pár obrázků z toho hezkého dne. Aneb jak může Rionka strávit asi dvě hodiny v jediném bodě, kterým přitom prochází každý den. Komplet (asi 20 ks výběr) k nahlédnutí zde.



5 komentářů:

  1. To je právě to, co se nám daří čím dál méně a je čím dál těžší se k tomu vracet. Zastavit se na moment, klidně na pár minut, a podívat se kolem sebe. Člověk najednou vidí věci. A i když se hodně z nás občas zastaví, tak ne na těch správných místech. Chce to občas přerušit cestu na neočekávaném místě a nečekat až na konečnou.

    OdpovědětVymazat
  2. Škod, že nejsem doma. Máme obřečťanované celé naše kamenné rodinné brloh (teda sídlo)! Taky bych to moh nějaký rok nafotit... ale domů se dostanu asi až v době, kdy už to bude opadané...

    OdpovědětVymazat
  3. Mamuf: Jo. Proto mam tak rad zriceniny, rezate vecatosti a vylety do starych ulic.
    Jesisem: Co!! Brloh!! Ja chci! Nemoh by vam to nafotit nekdo vzdalene? Sluha, sourozenec nebo robot? Chci! <3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak a vcera rano jsem zjistila, ze ty sloupy pod tim mostem nekdo premaloval odporne fialovou barvou. tohle mi udelali i s jednim krasnym starym domem, pro zmenu ho nastrikali na chlorove bazenove zeleno. fakt nechapu, kde berou napady na ty odporny barvy...

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý, líbí líbí líbí moc.

    OdpovědětVymazat