sobota 3. července 2010

.klíčová slova za 2Q 2010

Před třemi měsíci jsem vám, milí čtenáři, přinesla čerstvou a ještě dýmající dávku zběsilých nesmyslů z vyhledávačů. To byste například nevěřili, jaký je rozdíl mezi dotazy z googlu a seznamu. Ze statistik přístupů na mě někdy vypadávají vskutku fascinující hesla a proto se s tímto seriálem hodlám ještě párkrát vrátit. Věřím, že se tu spolu ještě hodně zasmějeme ;)


Chci si s někým popovídat - no, to já bych někdy taky chtěla, ale vygooglit to mě nenapadlo. Připomíná mi to větu z jednoho pěkného sitcomu: "How can you live like this?" - "How can I..." - "DON'T GOOGLE IT!!!"
prd zeny - No jo. Seznam.cz. Jsem první na ráně. A to jen proto, že říkám "prd" místo daleko horších věcí, co bych vám mohla říct!
osklive zeny - Omg, to má někdo nějakou úchylku? Vtipné na tom je, že to vede na Krásné ženy s ošklivými nojbuky. Bohužel tam nejsou žádná sexy videa, ani žen, ani nojbuků. Promiňte.
zelene zlo - áno, prosím, já to přiznám. Jsem zelené zlo a jsem na to hrdé. A kdo jste vy?
nemuzu prehrat videa z youtube ubuntu - Tak to ti asi chybí ugly knihovny. Pomůže pohrabat se v Synapticu. Nebo řvát nahlas z okna.
kubuntu 10 pada - Jo! To přesně dělá! No neříkal jsem to onehdá? A swapuje.
ubuntu zobrazovat údaje po najetí myší - nic nebude! nauč se zacházet s klávesnicí :D
pismenkový obrázek fuck - na tento dotaz jsem na seznamu první z jediných dvou vysledků. A to můj blogíísek neobsahuje ani písmenkové obrázky, ani fucky. Seznam fail!... mimochodem, nevíte někdo, co je písmenkový obrázek? Je to EMO?
srdíčkové písničky - zní to skoro jako písmenkový obrázek, že? Ale ne, srdíčková písnička je song, který se mi hodně líbí a tudíž ho osrdíčkuji na last.fm. K dnešku jich mám už 253. Tak ještě tři a bude to správně nerdské číslo!
chomáč nakadeřených vlasů název - no, sice nejsem Mgr., ale myslím, že je to chuchvalec :D
stare hodiny - bijou čtyři hodiny. Ale mám pocit, že to jste nehledali, páč to byste tam napsali i "cimrman"...
driver scanner 2010 serial key - wtf?! Hackni si vlastní scanner! Zní to jak nějaká hustá hra.
Nikomu nevěř! - hmhm, vyhledávače umí najít lidi i podle životního motta? Najs.
dite snedlo otravu na mysi - ten seznam fakt netuší, co je kontext, nedejbože relevance. "Snědl" mi tu jednou Firefox 700 MB, "otrava" jsou nějaké klikací aplikace a na "myši" se vás ptám v anketě. Pak ještě někam napíšu "co tomu řeknou naše děti?" a seznam mě hodí hned pod "miminko a ekzém". Fascinující. Mám-li otravu na myši, co mám společného s klikacími aplikacemi?
rolování nad neaktivním oknem - tento dotaz přišel od někoho s OS Win XP. Na tohle se hodí mít Linux, zlato ;)
nahé ajťačky - Ne! To ne! Nechápu to, ale jednou jsem byla na seznamu u tohoto dotazu hned nahoře. Jen pro info - tohle tu opravdu nemáme! :)
JAK UKLÁDAT NA FLASHKU - normálně... vezmeš flashku, strčíš ji do kompu, uložíš na ni soubor. Zastrčíš, vytáhneš, klasika, skoro jak sex. Mezitím nezapomeň vypnout CapsLock.
co je to bit - Bity, to jsou takové malé nesmysle, ze kterých se skládají internety. Aneb, jak by řekli na lamerovi, "jeden bit má osm bajtů?" - "šikovná holka!"
s čím má ladit lak na nehty - oh, shit. Jsem chytrá jak rádio, ale toto vám neporadím. Hlavně že vím, jak spolu sladit lišty, terminál a wallpaper. No, snad příští týden začnou lidi pořádně googlovat slovo "tučňák". Pak začnu být konečně TRENDY.

29 komentářů:

  1. pravidelným publikováním takových perel si zajistíš to, že se ti sem budou úchylové a zvrhlíci budou stále častěji chodit :) ačkoli já na blogu taky nemám žádné úchylné fekal dětské 3D porno videa, tak takových dotazů je stále více :)
    zelené zlo bylo odjakživa synonymem pro marihuanu, ale na to už policajti taky přišli, takže do telefonu tomu musíš říkat jinak...

    OdpovědětVymazat
  2. Ma, funguje ti telefon? Zkoušela jsem ti volat a a psát a ty nic... tak hurá že žiješ aspoň na těch internetech :D
    Leštěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Lestenka: ach!! dopihele!! tobe ode mne nechodi zpravy zas.. jsem ti psala, ze jsem mimo brno. zitra jedu zpet, ozvu se ti, az tam budu.. ty technolooogije, ja bych to zakazal :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Neznas ASCII ART? Google napovi, ale cekal bych, ze o to budes mit aspon tuseni, kdyz taky delas do umeni:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonym: znam, ale k cemu to ma mit vztah? k tomu "pismenkovemu obrazku"? ja si spis myslim, ze hledajici shanel neco jako obrazek (jpg) s napisem FUCK. :D

    OdpovědětVymazat
  6. a vubec. tady mate ASCII art :D

           .--. 
        |o_o  |
        |:_/   |
       //    \  \
      (|      | )
    /*\_    _/*\
    \___)=(___/

    OdpovědětVymazat
  7. Jasne, k tomu "pismenkovemu obrazku". No, spis to bude "FUCK" v ascii artu a ne JPG. Teda resp. klidne JPG, ale ascii-art:-) Ale mozna chce opravdu klasickej txt ascii-art, aby to mohl hodit do signatury:-)

    BTW: Kdyz se pouzije opravdu malinkej font, tak je to naprosto skvely:-) Mplayer popdoruje aalib (cernobila verze ascii-art grafickyho vystupu) i libcaca (barevna ascii-art grafika), takze zmensit pismo a pak sledovat film v xtermu v ascii-artu je dost dobry machrovani pred Wokenikama:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonym: hehe. tohle jsem videla a muzu potvrdit, ze jde opravdu o super machrovinku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Docela se divím, že ten člověk hledající nahé ajťačky narazil zrovna na tvůj web. Asi byl zklamaný, když žádnou galerii fotek nenašel. Nechceš to napravit? :D

    OdpovědětVymazat
  10. Che, drsnej navrh. To ti asi neprojde:-) Ale kdyz se trosku zasnazis, tak bys moh najit aspon fotky oblecene rionky:-)

    Rionko, co presne znamena tvoje prezdivka? Ma to neco spolecneho s Galerians?

    OdpovědětVymazat
  11. Lelkoun: Ja take. Nicmene, zadne nahe fotky nemam a i kdybych je mela, budu si na ne davat sakra bacha a nikdy se nedostanou do ne-offline stavu. Na to jsem prilis paranoidni. Oblecene se nekde najit daji. Ne, ze by ale na techle vecech dneska nejak zalezelo.

    Anonym: Nevim, co je Galerians :) Rionka je mala Riona a Riona je prezdivka, ktera se mi zalibila. Puvodcem je asi postava Rinoa z Final Fantasy, uz je to ale strasne dlouho. Nekdy jsem o tom chtela neco napsat, ale zapomnelo se na to.

    OdpovědětVymazat
  12. Aha:-) No, Galerians: Rion je film podle hry, takze to k FF nema zas tak daleko, samozrejme taky JAP. Jsem si rikal, ze sis to dala podle hlavniho hrdiny Riona:-)

    Kdyz jsme u tech fotek. Na to deviantartu jsi to ty (nekdo te fotil)? A to video na youtube jsi taky ty?:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jen si tu svoji paranoiu hezky hlidej a neustupuj:-) Nene, odpovedi nepotrebuju:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonym: pan si ze me bude utahovat? :D nuze, osoba na fotkach i na videu, ktere (pravdepodobne) myslis, je jedna a tataz. chapu, ze to asi neni moc poznat - to vis, dobrej fotak a svetlo dela divy.

    OdpovědětVymazat
  15. To ale nebylo utahovani si z tebe! To bylo mysleno vazne. Paranoia je zdrava. Nechapu, jak nekteri lidi muzou na inet dat tolik veci. A to uz ani nemusi nijak hodne googlovat, dneska toho lidi o sobe napisou tolik na jednom miste a jeste jsou radi, ze to ostatni ctou:-)

    Tak samozrejme, ze kdyz bude nekdo delat umelecky fotky, tak budou asi v lepsi kvalite a objekt bude "upraven", nez kdyz nekdo zabere nekoho na fotak na nejakym tahu v hospode a jeste s ksichtikama:-)

    OdpovědětVymazat
  16. tak zas tak extremni upravy to nebyly, ale bylo tam nasviceni a hlavne jsem byla namalovana, to zmeni kdeco. no, dost o tom, je to uz rok... jo a nebyla to hospoda, lec cajovna [ale ksichty delam stejny vsude, takze je to jedno] :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný článeček, dlouho jsem se tak nepobavil =D

    [rejp]
    ...dělá! No neříkalA jsem...
    pokud teda nejsi chlap =))
    PS: Fakt tu nikde člověk nenajde nahou ajťačku? =(
    [/rejp]

    OdpovědětVymazat
  18. no to jsem teda nerikal! nahe ajtacky dosly, nic nebude. :(

    OdpovědětVymazat
  19. Došly? =( A kdy přijdou nové zásoby? =D

    OdpovědětVymazat
  20. Valerius: to si musis nejdriv "poridit" oblecenou ajtacku a pokud nebudes vul, tak za nejakou dobu z ni budes mit nahatou ajtacku:-) Privatne a nazivo:-) Ale budes ze sebe muset udelat nahyho ajtaka;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak dej vědět, až se nějaké nové objeví! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní: Tak tak nahýho ze sebe klidně udělám, ale ajťáka... nevím, jestli ajťák jsem :D Jaká je jeho definice? :D
    Ale asi si dám teď na chvíli od ajťaček i neajťaček pauzu, dneska jsem se rozešel =)

    OdpovědětVymazat
  23. Valerius: aha, no, predpokladal jsem, ze kdyz hledas ajtacku, tak jsi ajtak.

    Ajtak/Ajtacka - mozna by Rionka mohla napsat blog. IMHO je to clovek, kterej se v IT orientuje trosku vic nez uzivatel, kterej umi pouze klikat a kdyz mu chybi modre "e" na plose, tak se nedostane na web a stezuje, ze nema Internet.

    Cili IMHO je Rionka ajtacka, protoze se v tom stoura trosku vic, navic se stoura i v Linuxu, coz je (zase IMHO) docela vyssi level ajtacky:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní: Hmmmm, tak to asi budu ajťák =D

    OdpovědětVymazat
  25. zdravím,
    taky jednou za čas do statistik vlezu, ale zatím pouze za účelem vylepšení svých příspěvků, nyní to využiji i takto :)

    OdpovědětVymazat
  26. Trochu jsem se pídil a Driver scaner je soft na udržování aktualizovaných ovladačů u HW a dále na vyhledávání ovladačů k HW, který se v PC hlásí jako neznámý. Čili dotaz "driver scanner 2010 serial key" sem přivedl nějakého warezáka *TIRED*

    OdpovědětVymazat
  27. Masterbill: A to mi připomnělo, že bych se zas měla někdy zavrtat do statistik, už jsem dlouho nevydala nic tohoto typu. Děkuji za komentář.

    OdpovědětVymazat