středa 3. listopadu 2010

.my apterous angel

Dneska jsem strávila asi čtyři hodiny malováním. Tu scenérii jsem měla v hlavě už docela dlouho. Kupředu mě postrčilo i prolistování naprosto úžasného webu http://www.opacity.us/ (opuštěné budovy a továrny RULEZZ nejvíc! miluju to!). Jen jsem prostě už strašně dlouho nic nemalovala. Ani toho kreslení po různých zmuchlaných papírcích poslední dobou moc nebylo. Jsem ráda, že jsem zpátky.

Není to hotové, spíš takové načaté... Ještě tomu pár hodin věnuju. Zejména si pohraju s prostorem, světlem, texturama a tak vůbec se vším. Ale člověk se u toho tak krásně emocionálně vyblije! (Doprovodem mi tentokrát byli temní a děsiví britští deathmetalisté Akercocke a teď si pouštím Tori Amos :) můj hudební vkus nekomentujte).

Blogger mi pod článek nabídl sharovací tlačítka, takže můžeme být ještě víc web2.0ví (bah). Aspoň to tímhle otestuju. Komentáře k fotkám jsou v 'title'.

14 komentářů:

  1. Nádhera! Moc se mi to dílko líbí... i ten postup fotek, foceno "in progress" :) chválím.

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuji :) nekdy se musim dokopat k tomu, rozchodit ten scanner... uz na to nadavam pul roku... a taky ty obrazky, co za tu dobu vznikly, dat na deviant, uz ani nevim, co je to zpetna vazba

    OdpovědětVymazat
  3. v které galerii bude výstava? přijedu se podívat a nějaká díla koupím do své sbírky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně, pokračujeme, nezastavujeme, máme zpoždění :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Měl jsem nutkání sesmolit nějaké věty. A tenhle obrázek mi přišel jako docela dobrá inspirace. A tak jsem napsal něco jako povídku. Je to zvláštní, tyhlety inspirace. Na zveřejnění to asi nebude, ale... více obrázků! :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé :).blahopřeji k rozjezdu a jen tak dál. je fajn vidět, jak lidé své tvůrčí sliny přetváří v nová díla. Jeden má pak chuť vrhnout se na svou vlastní práci, na kterou se staletí snášel prach...

    OdpovědětVymazat
  7. oh, come on! :))) vzdyt ty linie mam krive a svetlo a prostor tam neni, spis je to parodie na ne... tak jake vystavy, smarja :) to je proste jen psüchedelie. ale stejne vam vsem moc dekuji za tyhle odezvy, to hrozne prozari den.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký, fajně zpracovaný. THUMBS UP!

    OdpovědětVymazat
  9. Rionka: Ale houby křivé, řiká se surreal! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný! Hej jak to děláš? =)

    OdpovědětVymazat