sobota 30. října 2010

.mlha na kolejích

Nedávno jsem tu zveřejňovala sérii snímků, nafocených v Komíně pod mostem. Krátce potom ten most přestříkali na fialovo a minulý víkend se na tom vyřádila parta sprejerů. Doteď nevím, jestli jde o nějaký recesistický projekt, nebo je to prostě "jenom" vandalismus. Ať už to bylo jakkoli, teď mají ty sloupy oči.


Mlhavá atmosféra mě ten den znovu vylákala mezi garáže a křoviny za královopolským nádražím, které už jsem prolézala v srpnu. Sice už byla skoro tma, ale i tak vzniklo pár zajímavých fotek. Editovala jsem je tradičně v záchvatu šílenství, tudíž jsou divné. Výběr (19) s pseudopoetickými titulky je k mání zde.


Na místní hřbitov jsem bohužel dorazila až po setmění, což bez stativu znamená, že mám smůlu. Další výlet do těch končin se uskutečnil včera, fotky mají zase trošku jinou atmosféru a není jich moc, ještě se tím proberu.

11 komentářů:

  1. Naděje, Jen mrkneš a Otevřeno od 6 do 18 nemají chybu :-)

    Jen tak dál!

    PHATE

    OdpovědětVymazat
  2. Fascinující atmosféra. Moc se mi líbí všechny cesty vedou do tyrkysového města, otevřeno od 6 do 18 i ten tunel a zlatě lemovaná špinavá cesta :) inspiruje mě to.

    OdpovědětVymazat
  3. Napadá mě jediné... "rezavá východní Evropa".. dokonale vystihuje to naše česko (píšu schválně s malým č, nemám k tomu státu nějakou úctu hehe), vážně moc pěkné fotografie. A sloupy s očima schvaluju, je to takové svěží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pjotra: mne se ty posprejovany veci svym zpusobem taky libi, ale mam radsi, kdyz ten rozklad vznikne casem a prirozenou cestou... nevim proc, ale poborene stare domy, nadrazi a zejmena tovarny me fascinuji. asi nejaka uchylka ;)

    Dekuji za pochvaly, dekuji!

    OdpovědětVymazat
  5. vážně pěkné, nemáš tu poslední ve větším rozlišení? byla by to fajn tapeta na plochu :)

    OdpovědětVymazat
  6. apin: myslis posledni tady nebo posledni v albu? edituju je uz zmensene ciste pro web, original ma myslim 1600 na sirku.

    OdpovědětVymazat
  7. myslím tu poslední tady, případně něco takhle pěkně tmavého (na to mě užije) ony jsou povedené všechny fotky (některé sice trochu zkopce, ale alkohol dělá věci žejo:), ale nemám monitor na výšku :/

    OdpovědětVymazat
  8. Jojo, "poborene stare domy, nadrazi a zejmena tovarny" me taky;) Pěkný fotky!

    OdpovědětVymazat
  9. i kdyby vandalismus, pokud tohle dle meho nazoru ma, tak to jen vitam. Je to takove oziveni, aspon je na co koukat. U nas mame jednu protihlukovou stenu na ktere sprejeri radi porad a me bavi sledovat, co pribilo, co zmizelo a hodnotit, ktery se jak poved

    OdpovědětVymazat