středa 23. března 2011

.modré muffiny SE: drupal edition

Dobré ráno, milé internety. Včera jsem to už zveřejnit nestačila, tak to udělám nyní: zkáza byla dokonána a valí se na střední Čechy! Předchozí den byl totiž opět zasvěcen výrobě modře zvrhlých muffinů. Jelikož se jedná o SE - second edition, je naše dílo mnohem větší a čokoládovější než předchozí pokus (ten byl zase o dost modřejší).

Kdo čte tento blog o užitečných aspektech života opravdu pozorně, ví, že dnes v Praze proběhne setkání drupalistů, což mě původně vedlo k úmyslu nakreslit na každý muffin ještě drupalovo logo s obličejem, ale nakonec se to nějak nestihlo (ve hře bylo příliš mnoho proměnných, hora jídla, střílení zombíků a zejména kopr). Přesto se však jedná o odvážný počin, zejména proto, že s tímhle jedeme za chvíli do Prahy. Chcete to vidět na vlastní oči? Jen přijďte, máme toho dost...

Pokud vás přiložené snímky dostatečně nevyděsily, můžete shlédnout kompletní fotodokumentaci zde (garantuji vám, že ta už to zvládne).

12 komentářů:

  1. Achievement Unlocked! :-) *potleskuje* *om nom nom*

    OdpovědětVymazat
  2. Oči mi při tom koukání vypadly z důlků. Zkusím je do odpoledne rychle najít. Těším se! 8-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu pizzu bych si dal radši =) asi jsem příliš konzerva(tivní), co se (barvy) jídla týče =)
    Btw, co je na té červené placce, co máš na tašce? =)

    OdpovědětVymazat
  4. Na první pohled bych řekl "hnus fialovej", ále, vono to fialový není ;o)

    OdpovědětVymazat
  5. Správně! Ve skutečnosti to byla ňamka modrá. Měl jsem jeden a pořád jsem happy :-D (ne, drogy v tom snad nebyly ;-)).

    OdpovědětVymazat
  6. A víte co je nejlepší, že když jsme to přinesly do HUBu a vytáhly to z té krabice, tak se po tom během deseti minut zaprášilo. A lidi to skutečně snědli, ani to nehodili pod sedačku! Mám to zdokumentované.

    Valerius: na té červené je bublina a v ní nápis BLA BLA BLA.

    OdpovědětVymazat
  7. Nene, myslím tu tmavě červenou =)

    OdpovědětVymazat
  8. Valerius: jo aha, tak to je symbol LinuxAltu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ale to je opravdová lahodná krmě! Pěkně prosím recept, nebo alespoň odkaz na něj. Ty mufiny jsou opravdu skvost. Koncem týdne se mají zastavit Adamsovi, tak bych je chtěl potěšit.
    Díky, Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Honza: Omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, mám toho teď moc. Zkus vygooglit libovolný recept, zkoušeli jsme jich postupně několik. Vycházely například z tohohle: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1osZKfQxN2baBWks-6laeuyrt4IFTJECw2DSetkrNg137nTlXhkmdK7JC1E4v&hl=cs&authkey=CJ-k-YsB

    OdpovědětVymazat