sobota 29. ledna 2011

.7 věcí, co fakt strašně potřebuju k narozeninám

Původně jsem tento seznam ohromně důležitých periferií chtěla uveřejnit ještě před Vánocemi, ale nakonec to skoro nestíhám ani k vlastním narozeninám. No, aspoň se mocně namotivuji na následující rok. Seznam vtipných dárků je lepší než seznam předsevzetí, který už dopředu plnit nehodlám. A taky budete vědět, co mi koupit, abyste mi udělali radost, heh.

1. třpytivý růžový šroubovák
"To nejlepší pro něžné ajťačky". Ač mně módní trendy jako růžová klávesnice (s "Oh, Shit!" místo klávesy pro mazání) a monitor ve tvaru Hell(o) Kitty nikdy nepřirostly k srdci, sada drobných růžových šroubováků si mě získala. Jediný přešlap udělali designéři s chlupatými dekoracemi, určitě v nich bydlí mrcha statická elektřina. Více bych ocenila šroubovák s třpytkami či naplněný vodou s plovoucími delfínky a poníky.


2. ajtý náhrdelník
Náušnice s Ctrl, Alt nebo Del už má dneska každý. Při troše štěstí ale můžete sehnat i náhrdelník vyřezaný z kousku základní desky. Na Fleru jsem narazila na velmi zajímavého prodejce s nickem Skynet - v nabídce má spoustu zábavných šperků od počítačových komponent až po romantické starobylé brože, ozdobené nefunkčními hodinovými strojky. Jeden by se uslintal, vážně.


3. trička z UAX s kurzorem
Náušnice nemám kde nosit, neboť nemám v uších dírky, ale pozitivní vztah k výpočetní technice lze předvést třeba pomocí úchylného trička. Tučňáka jste už viděli, no a tyhle věci se mi zalíbily v UAX.



4. nový disk
O zakoupení této důležité součástky uvažuju už delší dobu, jen to bylo prozatím odsunuto do pozadí. Vyřízení tohoto požadavku je pro mě spíš nutností než předsevzetím. Zvažuju například Western Digital Caviar 1TB (Green, Blue, Black). Any ideas?


5. neocube

Neocube je vtipná hračička, kterou jsem poprvé viděla u ohlada (foto). Jedná se o soustavu magnetů ve tvaru kuliček, které můžete různě přeskupovat a vytvářet tak zajímavé konstrukce. Zatím jsem ale nepřišla na to, jestli silné magnety nemají negativní vliv na výpočetní techniku. Na internetech se všude diskutuje jen o tragických případech, kdy to lidé polkli. Nuda.


6. věci s nápisem evanescence

Někteří lidé, co mě znají, ví, že to je nevyléčitelné. Radost mi uděláte prakticky čímkoli, co má na sobě "Evanescence". Zrovna nedávno jsem oňuchávala official merchandise.

7. šperky, korálky, doplňky
Nejlepší jsou pochopitelně divné věci, které bych si sama nikdy nekoupila (od korálků a broží po placky s nápisem), ale s radostí uvítám i korálky a materiály, ze kterých si teprve můžu něco vyrobit. Pochopitelně, ze všeho nejlepší jsou překvapení, která bych vůbec nečekala. Takže pokud mi chcete něco skvělého věnovat, neváhejte a někde si mě odchytněte, narozeniny mám ve středu ;)

12 komentářů:

  1. Jsi nenáročná, proto jsi jich napsala místo deseti jen sedm? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. anonym: proc nebrat? nejaka negativni zkusenost?
    dqd: dekuji za upozorneni, jsem lamak!

    OdpovědětVymazat
  3. Ad disk: Black je na výkon, Blue stačí. Green, jestli si to dobře pamatuju, zpomaluje otáčky, když se po něm nic nechce. Greeny jsou dobrý jako úložiště, když už. Jeden jsem měl, ale brzy došlo k nepěkné nehodě, kdy za běhu hapal mezi kabeláž. Ponaučení: nenechávat disky volně ložené na PC skříni.

    V současnosti mám v PC už několik let jeden Blue a jeden Black a pohodička. Taky to bude brzy chtít něco dalšího, hmm.

    OdpovědětVymazat
  4. mamuf: ano, zvazovala jsem blue, protoze black je mezi to moje prachem zapadane drateniste asi skoda :D ano, lezet to na skrini asi nenecham, dekuji pekne za radu...

    OdpovědětVymazat
  5. To bych si taky nechal líbit tolika dárků k narozeninám :)
    Dodatečně tedy všechno nejlepší ;)

    OdpovědětVymazat
  6. apin: dekuji za prani. narozeniny jsou az zitra, takze jsem zatim nic nedostala, ale na to, ze jsem je puvodne vubec slavit nechtela, se mi ozvalo az prekvapive mnozstvi liduch, mozna to prehodnotim :)

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.lovemusic.cz/tucnak---nausnice/ chystáš se na akci Factory Fashion Market? :)))
    Jinak opožděně všechno nejlepšíííí!!

    OdpovědětVymazat
  8. Mishelia: Jeee. A vis, ze ano? Ta akce mi zrovna pred par dny byla doporucena, celkem o tom uvazuju, i kdyz je to velmi nevhodne datum, co se tyce penez.

    OdpovědětVymazat
  9. To asi jo, ale na druhou stranu je ten obchůdek i v Brně, takže asi nebude problém si tam zajít osobně v termínu tobě vyhovujícímu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem pro brož z hodinového strojku. Není to až tolik ajtý jako spíš steampunkový, přesto dobrej dar i v době nenarozenin ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ondrej: ja si takovou vec nekdy musim poridit, narozeniny nenarozeniny..

    OdpovědětVymazat