pátek 22. října 2010

.rionka na linuxexpresu: konečně růžový blogísek?

Před pár dny jsem publikovala první článek "Ze dne na den linuxačkou" na blogu na LinuxExpresu. Musím říct, že z reakcí a komentářů mám velmi dobrý pocit. Totiž, komentáře na veřejných webových portálech většinou stojí za velký prd. Tady mě půlka potěšila a druhá půlka vyprovokovala k zajímavým (leč pozitivním) myšlenkám.

Jenom chci říct, že růžový blogísek v plánu nemám. Vlastně mi bylo explicitně zakázáno psát o koníkách a školních idolech :) Nejspíš tam časem zveřejním pár textů odtud a nebo z některých již blognutých materiálů vyjdu při psaní něčeho nového, ale bezprizorní ňufání nad oblíbenými nesmysly samozřejmě očekávejte hlavně zde! Navenek se přece musím snažit vypadat chytře, žejo.

Složitější než definovat, co všecko nechceme, je ovšem odpovědět na otázku, o čem má být druhý článek, abychom si vysoko nastavenou laťku nepodkopli. Má to být analýza oblíbeného programu, šťouchanec do tématu ajtý žen anebo raději nějaká zábavná blbost? V zásobě mám všechno, ale... ideální text vznikne až ve chvíli, kdy už není co smazat. To vám poví každý psavec. I můj oblíbený tadyten.

3 komentáře:

  1. Ó ty nastavené laťky! To mi něco připomíná ;-).

    Ach ano, psaní musíme pilovat. Jen nějak není času, člověk chodí z práce do postele a zpět. A vůbec.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tamta fotka bez tučňáka se mi dříve nějak vyhýbala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mamuf: Znam a chapu.

    Lelkoun: To je uz asi rok stare, chystala jsem se na ples :) Foceno z ruky, takovyma vecma se obvykle vubec nechlubim, nechapu, jak to kucí nasli :)

    OdpovědětVymazat