neděle 10. října 2010

.mimořádně kulaté datum: 10.10.10

"Blíží se datum kulatosti života, vesmíru a vůbec," uvedl Martin Hassman nedávno v blogu na Rootu. 10.10.10 vám totiž po převodu do desítkové soustavy dá krásné číslo 42.

Dnes v 10:10 by se tedy mělo slavit nějakým speciálním způsobem, nejlépe binárně. Někteří měli v plánu nainstalovat Ubuntu 10.10, Kuře zase lákalo na speciální geocacherský event. Já nikam nejdu, vdávat se taky nebudu a tak mi zbylo to focení.

A jelikož díky absolutně převrácenému životnímu rytmu (au) budu dneska v deset zřejmě ještě spát, ukážu vám tu v 10:10 asi jenom tu hezkou mlhu, co byla včera v noci a to bude tak nějak všechno. Ve dne tu mám jen wokno (!) a škaredé parkoviště, v tom žádný smysl vesmíru, života a vůbec nebude. A tma je už hrozně dlouhá, tohle bylo kolem půl sedmé...

Moc se dnes neožerte. A ještě se třeba můžete kouknout na související dnešní Týden Živě, mě osobně kluci pobavili. Myši, do toho :)

4 komentáře:

  1. no to jsem si taky už několikrát všimnul, že časy komentování a publikování článků máš vždy v nočních/ranních hodinách :)

    OdpovědětVymazat
  2. apin: mam to nejaky prehozeny, no...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si uzij to dnesni desitkovy datum. =) Pekny fotky. Taky jsme dneska se Zdendem fotili - v lese zase. =) A planuje to dat na net, tak mu reknu, aby ti pak poslal odkazek. =)
    Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Jé! Já jsem včera zažila mlhu a východ slunka na dálnici :D

    OdpovědětVymazat